2012. február 10., péntek

3 hónapos lettél

Már 3 hónap eltelt a születésed óta.Hihetetlen. Mára már hangosan nevetsz apa és anya bohóckodásain. A kezedet nagyon szereted szopizni, de nem csak az ujjadat hanem az egész öklöd felfedezése nagyon izgalmas számodra.Már próbálkozol az átfordulással, ami egy kis segítséggel, de már nagyon egyszerűen megy. A fejedet hason fekvésben már folyamatosan megtartod, egy percre sem teszed le, még ha elfáradtál sem. Már most nagyon kitartó vagy. A hordozót már nem nagyon tudjuk használni, mert akkora erő van benned, hogy kifeszíted magad belőle, ezért néha kénytelen vagyok belekötözni Téged, mert egy pillanatra nem figyelek és te már kilógsz belőle.Körülbelül 2 hete próbálkozol már minden testhelyzetből felülni, ami egy kicsit még korai, de az erő veled van. 
A 3 hónapos tanácsadáson 5700 gramm és 62 cm voltál!!!Túl vagyunk ismét egy szurin, amit jól átvészeltél éjszaka sem lázasodtál be,sőt az egész délutánt átaludtad!!
Február 4-én apa foci közben lesérült,ami sajnos egy műtétbe került, mert achilles-ín repedése lett!!Következménye, hogy kb 3 hónapig a nap minden pillanatát Velünk fogja tölteni!!
Már nagyon hangosan tudsz sírni,szinte visításnak is nevezhetném, főleg ha éhes leszel és felfedezted, hogy milyen jó is ha sikongatsz a levegőbe!!!Nagyon kis édes vagy!!Utánozod apát és anyát, ha kiöltjük a nyelvünket te is utánunk csinálod és evés után cuppogni is szoktál!!Már két ujjal is meg tudod fogni a tárgyakat, ügyes kis finom mozdulatokkal!!
Napról-napra okosabb és ügyesebb vagy!!Fantasztikus a mindennapi fejlődésedet látni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése