2012. január 14., szombat

Ami eddig történt

Hát nem is tudom, mivel kezdjem, mert már annyi szép közös dolog történt velünk!!
1 hetesen jött ki hozzánk a doktornéni és a védőnéni is!!Nagyon jó kisfiúként mutatkoztál be, kivéve, hogy a doktornénit sikeresen lekakiltad, mert előtte volt egy erős hasgörcsöd és a tornától megindultak a szelek!!Már akkor nagyon erős kisfiú voltál, még a Valika néni is rácsodálkozott, hogy mennyi erő van benned!!A csípőd egy kicsit kötött, de tornával minden helyrehozható!
Már 2 hetesen túl voltunk az első közös vérvételen, ahol anyának kellett a kezedet lefogni:Nagyon ügyes voltál, mert ahogy a laboros néni beszúrta a tűt Te már el is aludtál és csak akkor ébredtél, amikor kivette a tűt.
Az egy hónapos csecsemő tanácsadáson 3900 gramm és 54.5 cm voltál.Nagyon sokat nyúltál.
Ahogy beleléptünk a második hónapba elkezdtél gagyarászni, mindenféle betűket, aminek még te nem tudod a jelentését, de édesen formázod őket, mint pl:"e", "ö". Egyik délelőtti alvásodnál már rajtakaptalak, hogy nagyon szopizod az öklödet.
8 hetesen kellett elkezdenem pótolni a tejcsit egy kis tápszerrel, mert megnőtt az étvágyad és állandóan ettél volna, de a tejem nem volt elég.A tápszert hamar megszoktad és még ízlik is.
9 hetesen rájöttél, hogy mennyire jól jönnek a hangok, ha az egész öklöd a szádban van. Édes vagy, ahogyan elbeszélgetsz magadban!!
Kedvenc játékod egy kistehén, ami a játszószőnyeged tartozéka.Állandóan képes vagy hozzá beszélni és teli pofival mosolyogni rá. Van még egy másik kedvenc is az pedig egy Teddy maci, amivel előszeretettel bírkózol már.
A 2 hónapos tanácsadáson már 5060 gr és 58,5 cm voltál. Itt már kettő injekciót is kaptál a combjaidba. Szerencsésen megúsztuk, mert éjjel jól aludtál és nem is lázasodtál be tőle. A Valika néni elküldött orthopédiára a csípőddel,ahol a tegnapi napon voltunk. Ott is tornát javasoltak és hason fekvést számodra.
A tornát már 1 hete elkezdtük, már egészen jól megy, lassan kezded élvezni is.
Jelenlegi pajtásunk Fehér Benett, aki csak 5 nappal született hamarabb, mint Te.
A tegnapi napon felfedezted, hogy ha felemeled a kezed, akkor a saját kezedet látod. Bámulattal nézed, hogy milyen csodás.Napról-napra többet beszélgetsz és nevetgélsz. 















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése